Google WorkspaceSatisfied Google Workspace mail je by using Gmail, werk je samen satisfied in Google Push, vergader je in Google Meet up with, bel je by way of Google Voice, en beheer je jouw arranging in Google Agenda. Wij helpen je bij de overstap, het trainen van collega’s en het beheer. Dat kan free of charge, op foundation van best-energy, of achieved een SLA agreement naar keuze. Je vindt de SLA opties hier.

Wat zit er in Google Workspace inbegrepen?

De term Workspace is een omschrijving van een heleboel diensten in één pakket. Dit pakket heeft een vaste prijs for each maand. Binnen dit pakket wordt je zakelijke mail, agenda, adresboek, taken, documenten, berekeningen, archief en alles dat daarbij komt kijken geregeld. Het wordt letterlijk ‘de Cloud’ genoemd; juist doordat alles on-line komt te staan. Al je bestanden, afspraken en discussies zijn overal toegankelijk. Wereldwijd, op elk apparaat. En je mag erop vertrouwen dat je goed zit; want Google heeft haar naam hoog te houden. De beveiliging wordt geregeld op foundation van audit rapporten, 2FA, actieve monitoring en DLP. De back again-ups kun je naar wens inrichten met Google Vault of ons SLA pakket. Het Workspace pakket is dus een combinatie Google Workspace van alles on line hebben, achieved de zekerheid dat het goed werkt, tegen een vaste prijs for every medewerker per maand.

De ondersteuning die je van ons mag verwachten gaat verder dan een simpele handleiding die je van Google krijgt. Wij zijn bereikbaar voor al je vragen en kunnen je op afstand helpen achieved de installatie van de mailadressen en Google Push. Die ondersteuning kost € 24,00 for every kwartier, of wordt gedekt vanuit je SLA. Hieronder zie je de licentiekosten for every maand.

Hoe werkt de migratie naar Google Workspace?

Zodra je contact opneemt achieved Noëll, zal hij de stappen satisfied jou bespreken. Noëll gaat eerst kijken hoe je de mail nu geregeld hebt. Daarna maakt hij een planning. Die organizing bevat informatie above wie er wordt overgezet, satisfied welke expert services er rekening moet worden gehouden en wat voor jullie een handige dag is om de mail in excess of te zetten. In praktijk zien we dat Noëll dan zijn zaterdag vrij plant om met jullie aan de slag te gaan. Dit doet hij tegen hetzelfde uurtarief van €24,00 for every kwartier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *